VÁRKONYI ZSOLT

Orchidea Manager

Várkonyi Zsolt - Orchidea Manager | FM Szponzor számom: 3000677
Mindent az MLM-nek köszönhetek! ...avagy az én történetem

11 éve vagyok az FM tagja és ahogy az elején a legtöbben Én is rosszúl álltam a hálózatépítéshez. Persze sok könyvet elolvastam, sok előadást meghallgattam, ahol elmondták mennyire egyszerű az MLM, de ahogy sokaknál, nálam is süket fülekre talált a mondanivalójuk. Olyan egyszerűnek tűnt a teendőm, hogy túlbonyolítottam az egészet, újra fel akartam találni a kereket.

Sok éven át nehezítettem így meg az életem, majd rá kellett jönnöm, hogy vissza kell térjek az alapokhoz és minél egyszerűbben kell hozzáállnom a hálózatépítéshez.

Míg az elején kínkeserves munkával csak alig egy maroknyi embert tudtam rávenni a csatlakozásra és örültem, ha hónap végén elérem a 9%-os szintet, később mikor az egyszerű verziót kezdtem el használni, szinte maguktól jöttek az emberek és amikor ezeket a sorokat írom már több mint 3.500 fő van a csoportomban, s mindezt különös erőfeszítés nélkül. Persze nem mondom, hogy munka nélkül sikerült mindezt elérni, de mindenképp egyszerűbben, mint azelőtt, amikor újra fel akartam találni a kereket és a saját életemet bonyolítottam meg.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy anno csatlakoztam az FM-hez. Ma sem döntenék másképp. Téged is bíztatlak, hogy vágj bele! Nekem mindent megadott, amire vágytam! Bátran keress meg és segítek, hogy Te is elérd az álmaidat. Abban is segíteni fogok, hogy Te már ne kövesd el azokat a hibákat, amiket Én, így hamarabb élvezheted a sikert.

Akik már csatlakoztak, rólam mondták:

Fantasztikus energia árad Zsoltból! Szeretem, ahogy tanít, támogat! Mindig tudja, hogy mit kell tegyek a következő szint eléréséhez. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Kata

Zsolt teljesen más szemszögből világít rá a hálózatépítésre és az MLM-re. Tetszik a laza és egyszerű stílusa. Nem bonyolítja túl a dolgokat. Csak a lényeg, semmi más!

Krisztián

Nagyon könnyű Zsolttal együtt dolgozni. Rugalmas, segítőkész, ha kell rugalmas, de mindenekelőtt nagyon türelmes. Mindenre van kész megoldása. Örülök, hogy a csapatában lehetek és támogat!

Márti